• Mevrouw Kay, 63 jaardeel4-26-02-07-1004-verhuisdoos

  Maarten heeft me echt uit de brand geholpen toen ik hoorde dat ik binnen 4 weken een nieuw appartement moest betrekken, noodzakelijk ivm de aanwezigheid van een lift omdat ik slecht ter been ben, terwijl ik ook al een operatie voor de boeg had na deze 4 weken. Zelf had ik het nooit gered om binnen 3 weken mijn hele huis in te pakken, de berging leeg te halen en alles organisatorisch gaande te houden. Maar Maarten bleef zo rustig en verzekerde me dat het allemaal in orde zou komen en dat ik in mijn nieuwe appartement zou zitten vóór mijn operatie.

  Zo gezegd zo gedaan en binnen 2 weken was mijn hele huis ingepakt en de berging opgeruimd. Zelf hoefde ik enkel aan te geven waar elke doos naar toe moest in mijn nieuwe appartement en Maarten deed de rest. Ook na de verhuizing heeft hij mij geholpen met kasten in elkaar zetten, alles uit pakken, opruimen etc zodat ik met een gerust hard naar mijn operatie kon, wetende dat m’n nieuwe appartement bewoonbaar was. 

  Ook na mijn operatie heeft Maarten me nog veelvuldig geholpen met o.a. voorzet ramen voor mijn zeer tochtende kozijnen, verleggen elektra en als gezelschap voor een babbeltje.

  Ik kan Maarten bij iedereen aanbevelen, hij is zeer punctueel, zeer betrouwbaar, heeft oog voor wat ik wil, geeft me zeer nuttige tips en is zeer fijn en gezellig in de omgang. 

  Kay

   

 • DSC03211De heer Henri, 80 jaar

  Via een buurvrouw hoorde ik van De Behulpzame Buurman en de hulp die ik van hem krijg is boven verwachting.

  Ik heb zeker 1x per maand hulp nodig met zwaar tillen, hulp in mijn tuin, werk boven mijn macht en hulp met mijn computer.

  Maarten maakt mijn leven gemakkelijker en is een grote hulp. Het geeft mij zekerheid en rust en bovenal is hij zeer betrouwbaar en attent. Hij ziet soms klusjes voordat ik ze zelf opmerk en pakt zaken grondig aan.

  Henri

 • DSC03214Mevrouw Tien, 83 jaar

  Ik heb o.a. moeite met hoog schoonmaakwerk, zware boodschappen, computer, tablet en telefoon problemen en soms heb ik een oppas voor mijn katten nodig. Ik kende Maarten uit de buurt, hij bood aan mij te helpen en nu komt hij minstens 1x per week langs.

  Dit geeft mij enorme rust, zekerheid en veiligheid. Je kan van Maarten op aan, hij heeft begrip voor mijn problemen, is zeer vriendelijk en plezierig in de omgang. Hij is zeer kundig en geen klus is hem te veel. Ik kan hem iedereen aanraden en vind het zeer prettig zo’n maatje in buurt te hebben.

  Tien

……

U kunt de hierboven genoemde referenties benaderen voor meer informatie over mijn dienstverlening. Indien u dit wenst neemt u dan met mij contact op. Ik zorg er dan voor dat, na overleg met de referentie, u het telefoonnummer en/of e-mailadres van de gewenste referentie krijgt.Uit oogpunt van privacy voor mijn klanten plaats ik nooit achternamen, telefoonnummers, e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens op internet.

Zie volgende link voor een krantenartikel in de Staatskrant over De Behulpzame Buurman: krantenartikel

Zie ook AT5 uitzending: De straten van Amsterdam

….